Ürünler
Your Cart

Sandalye Gurusu Blog RSS Feed

25 Apr Siesta Dejavu Sandalye
Şenol 0 3594
Siesta Dejavu Sandalye Modelleri Ve Fiyatlarıİleri teknoloji ürünü olan Siesta Dejavu Sandalye , polikarbonat hammaddesiyle şeffaflık, poliamitnaylon (PA6) hammadde de parlak olmak üzere iki tipte üretilmektedir. Ürün UV koruma ve istiflenebilme özel..
25 Apr Siesta Crystal Sandalye
Şenol 0 2192
Siesta Crystal Sandalye Modelleri Ve FiyatlarıKristal, polikarbonat hammaddesiyle kristal sandalye şeffaf ve parlak renklerde üretilmektedir. Ürün UV koruma ve istiflenebilme özellikleri ile modern bir bakış açısı özellikleri .. Tüm hava şartlarına u..
25 Apr Siesta Daytona Rattan Sandalye
0 1758
Siesta Daytona Rattan Sandalye Modelleri Ve FiyatlarıPolipropilen ve cam elyaf karışımdan mamul Siesta Daytona Rattan Sandalye, rattan efektli ve mat yüzeylidir. Tüm hava şartlarına uyumlu olup istiflenebilir. Kolay taşınabilirliği, kolay keşfedebilm..
25 Apr Siesta Cross xl Sandalye
0 1872
Siesta Cross xl Sandalye Modelleri Ve Fiyatlarıİkinci jenerasyon gaz enjeksiyon sistemiyle polipropilen ve cam elyaf karışımından tasarlanmış tasarım siesta cross xl sandalye, istiflenebilmesi, doğal renkler ve kendine özgü seçeneklerEn Ucuz Siesta C..
25 Apr Siesta Cross Sandalye
0 1575
Siesta Cross Sandalye Modelleri Ve Fiyatlarıİkinci jenerasyon gaz enjeksiyon sistemiyle polipropilen ve cam elyaf karışımından tasarlanmış tasarım siesta cross sandalye, istiflenebilmesi, doğal renkler ve kendine özgü seçeneklerEn Ucuz Siesta  Cross ..
25 Apr Siesta Cross Bar Sandalyesi
0 2012
Siesta Cross Bar Sandalyesi Modelleri Ve Fiyatlarıİkinci jenerasyon gaz enjeksiyon sistemiyle polipropilen ve cam elyaf karışımından gerekli Çapraz çubuk siesta  cross bar sandalyesi  taburesi, doğal renkler ve kendine özgü gereklilikler hem iç mekan..
25 Apr Siesta Capri Rattan Sandalye
0 2076
Siesta Capri Rattan Sandalye Modelleri Ve FiyatlarıPolipropilen ve cam elyaf karışımdan mamul siesta Capri Rattan koltuk sandalye rattan efektli ve mat yüzeylidir. Tüm hava şartlarına uyumlu olup istiflenebilir. Kolay taşınabilirliği, kolay keşfedebi..
25 Apr Siesta California Rattan Koltuk Modelleri Ve Fiyatları
Şenol 0 2386
Siesta California Rattan Koltuk Modelleri Ve FiyatlarıKopolimer ve cam elyaf karışımdan mamul siesta California koltuk rattan efektli ve mat yüzeylidir. Tüm hava şartlarına uyumlu olup istiflenebilir. Kolay taşınabilirliği, kolay keşfedebilmesi, çürü..
25 Apr Siesta Aruba Rattan Koltuk
yıldız 1 4077
Siesta Aruba Rattan Koltuk Modelleri Ve FiyatlarıKopolimer ve cam elyaf karışımdan mamul siesta aruba koltuk rattan efektli ve mat yüzeylidir. Tüm hava şartlarına uyumlu olup istiflenebilir. Kolay taşınabilirliği, kolay temizlenebilmesi, çürümeye, pa..
11 Oct Tel Sandalye
0 37
Metal Sandalyeler Modelleri İmalatı FiyatlarıSon zamanların yaygın olarak kullanılan ürünlerinden olan metal sandalyeler görünümünün şıklı ve rahatlığı açısından oldukça fazla işletme tarafından tercih edilmektedir. Tercih alanı geniş olan bu ürün üz..
Gösterilen: 1 ile 10 arası, toplam: 10 (1 Sayfa)